Kissing is forbidden

Hej hopp bloggflopp, idag blir det bara en kortis då det inte hänt så mycket. Vi startade dagen med att ligga 5 timmar vid poolen då det varit underbart väder. Egentligen så är det regnperiod i Kuala Lumpur just nu, men vi har haft tur och inte haft en gnutta regn utan i stort sett soligt och 32 grader.

Vid fyrasnåret tog vi en taxi tillbaka till Chinatown eftersom Phille behövde besöka en urmakare och Vendela önskade sig en rosa New York Yankees keps. Roligast under taxiresan var endå klistermärket som fanns på alla passagerarplatser. Se bilden nedan. Riktigt tur att H satt bak och P satt fram. I Chinatown blev det så klart ytterliggare lite småsaker nerprutade som för stunden VERKLIGEN behövdes.

Efter CT drog vi vidare till den otroligt fina, stora och exklusiva gallerian KLCC. Där fyndade vi lite på H&M och fönstershoppade en del i affärerna som det kostar 10000 bara man går in i dessa.
Stort plus till Elliott och Vendela som trots långa promenader inte klagat en gång på hela resan att de är trötta i benen eller så, de har verkligen blivit stora!

Väl hemma på hotellet igen har vi däckat i sängen framför Sunes sommar... Upptäckte just att vi missat middagen. Lite roomservice löste även detta problem. Gud vad vi diggar hotellivet!

Imorgon vänner kommer vi slappa vid poolen fram till ettsnåret. Då checkar vi ut och taxin tar oss till flygplatsen och en kort flygresa till den Malaysiska ön Langkawi. Det skall bli grymt kul att se.

Tills nästa gång, ha det gött.

Kramar

Kommentarer

  1. Jag lever nästan oxå hotell liv....har ju roomservice via min vårdare! Haha!!!
    Kraaaam
    Vickan

    SvaraRadera
  2. Hej kära ni!! Shiit vad härligt ni ser ut att ha det!
    Här hemma e ju allt som vanligt, mörkt å grått o typ 8 plusgrader, så det är ju inte direkt julstämning ;)
    Ha det nu så fortsatt underbart på er ljuvliga resa (vi drar imorrn...;)
    Stoor stoor kram å var rädda om er önskar
    Christine, Nicke, Ida-Lova o Ville!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar