Touch down Singapore

Klockan 17:20 igår stängdes dörrarna på Turkish Airlines kärra mot Istanbul. Fyllda med skumpa och socker konstaterades snabbt att påsen med taxfreegodiset inte var med. Den ligger kvar någonstans på Terminal 5. K-A-T-A-S-T-R-O-F

Vems var felet? Ja det får vi aldrig reda på även om alla vet vem de ska skylla på...

Efter en helt ok middag med vin började den här inledande flygningen kännas bra precis när den nästan var över. Ett två timmars byte på Istanbuls snötäckta flygplats gick mökke bra och vips satt vi i en sprillans kärra med massor av utrymme och nöjen. Istanbul till Singapore skulle avverkas på 10 timmar. Med tidsomställning betydde det att vi gick ombord vid midnatt och skulle sedan landa vid 17. Eftersom turkarna valde nattema på flighten, tack o lov, serverades alltså frukost strax innan landning klockan 15:30, plötsligt var man tonåring igen, åtminstone när det gäller mattider.

Singapore är ju effektivitetens urmoder så att komma av kärran och nå taxikön gick i ett nafs. Tom så att passkontrollen bjöd på godis. Väl framme i taxikön blev det så vår tur. Blev rätt skeptisk när vår chaufför visade sig vara en kines närmare döden. Hur skulle han palla våra väskor? Jo det ska ni veta, denna tunna 80-åring drog på sig gummihandskar och vips var vi iväg. Trevligare kines får man leta efter, dessutom klockren engelska... Styrkan sa denna tanige kines fått genom... Trumvirvel.... Qigong!

Incheckade på Novotel Clarks Quay, gick kalas och vi fick ett större rum är bokat, kalasbra. Satte bara ner väskorna och gick sedan ut på stan. Skulle tippa att kvällen bjöd på en 25 grader. Eftersom vi bor mitt i nöjeskvarteret så beslöt vi oss för en liten italienare. De var som bröderna Olsson, dvs vitlök i allt. Var riktigt bra om än magstarkt så nära inpå "frukosten" med all vitlök, men ojså friska vi kommer bli.

Imorgon väntar en lång dag med besök på Sentosa Island och Universal studios. Ska bli larvigt kul både för pre-teens och för oss mature teens. Återkommer imorgon, nu snark!

Kommentarer

  1. Men gud va bleka ni är fortfarande!!! Mooohahaha!!! Kramis / Vickan

    SvaraRadera

Skicka en kommentar